Review 183 Eyeshadow Palette Fraulein 38

April 11, 2012

I received my Fraulein 38 products and now I can make an honest review. I mention that the company didn,t pay me for any kind of publicity.

I ordered the products on march 25 and they arrived on April 5th. I appreciated that the company announced me through emails of any stage of the package.

I loved the packing and all the products are great. But if I would have to make a top 3, on first place will be the lip gloss palette, the brushes and on third place, the eyeshadow palette.

Today I will review the 183 eyeshadow palette. the colors are pigmented enough, some matte, some glossy.
















I swatched some of the colors, the ones marked are my favs.








I didn,t use any primer in the photos, so in the makeups the colors will be more vivid.

The blush palette contains a variety of colors, most of them matte and very pigmented.












The palette is not heavy, which makes it perfect for traveling. The price is 28,30$ and you can find it here. The only negative is that it doesn,t have a mirror.

You Might Also Like

16 comments

  1. Υπέροχα χρώματα έχει η παλέτα!!!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  2. Eyxaristw filenada!!! Nai einai yperoxa, anipomonw na kanw to epomeno makiaz na ta dokimasw kalitera:)) Kai ftino itan san timh!! xxx

    ReplyDelete
  3. Sunt atat de multe culori! In cat timp consumi toate/aproape toate bulinele alea? Mie cred ca mi-ar ajunge pentru tot restul vietii =))

    ReplyDelete
  4. Hahahahah daaaa, inca nu stiu cat vor dura, dar voi vedea:))) In orice caz, muuuuuult timp!!!

    ReplyDelete
  5. Si paleta asta e la fel de minunata ca cea pentru buze,atatea culori ...atatea combinatii posibile.
    Sa o stapanesti sanatoasa si sa o folosesti cu placere!:)

    ReplyDelete
  6. superba paleta

    ReplyDelete
  7. Daaaa:))Si foarte practica!!!

    ReplyDelete
  8. buna. se poate sa mi spui si mie cum ai intrat in posesia acestei palete? am incercat sa mi fac si eu cont paypal insa nu reusesc sa adaug banii in el.ma poti ajuta?mc

    ReplyDelete
  9. Pai nu adaugi tu bani in Paypal, se extrag automat din cardul pe care-l declari cand faci cont cu Paypal.

    ReplyDelete
  10. asta stiam si eu insa mi am facut contul cu un card visa (Bancpost) am bagat o suma de bani in lei...iar pe contul de paypal nu imi apare decat suma de 1,5 dolari pe care mi-au inapoiat-o ei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da asa este, daca ai o suma mica in cont nu-ti extrage din cardul de credit. Trebuie sa trimiti acei 1,5 dolari inapoi in contul tau bancar si de acolo incolo va merge sa faci orice tranzactie doresti.

      Delete
  11. trimit banii pe contul bancar sau direct pe card?am observat c se percepe un comision de 2 euro pentru retragere insa presupun ca daca nu am suma inteaga o sa mi opreasca din banii de pe card. corect? dupa ce reusesc sa fac acest lucru (cateva zile cred k o sa dureze) o sa pot sa mi cumpar trusa? ar tre sa mi afiseze banii pe care ii am pe card in contul paypal? daca nu, imi este frica sa nu creada cei de la paypal ca as dori sa fac un imprumut, lucru care am vazut k este posibil. Multumesc mult pentru ajutor si imi cer scuze pentru atatea nelamuriri!

    ReplyDelete
  12. Dupa ce trimiti banii pe care ii ai in PayPal inapoi in cont cu Withdrawall din Paypal, iti va aparea zero bani in PayPal si asa si trebuie. Dar trebuie sa-ti declari un cont de debit sau credit in contul de Paypa, ceea ce am inteles c-ai facut. Apoi pt orice shopping online ei Paypal extrage direct din contul declarat de tine, deci nu trebuie sa vezi vreo suma anume in Paypal.

    ReplyDelete
  13. Off nu reusesc uite ce-mi zice "Withdrawal amount is not enough to cover the withdrawal fee".........

    ReplyDelete
  14. stii ce-ar trebui sa fac?:-s

    ReplyDelete